VERZENDEN EN BEZORGEN.

Verzending:

Pakketten binnen Nederland worden bezorgd door Post NL.
Post NL bezorgt uw bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet thuis als de bestelling bij u wordt aangeboden, dan zal de bezorger van Post NL een bezorgbericht bij u in de brievenbus achterlaten en uw pakje naar het dichtstbijzijnde postkantoor brengen, waar u de volgende werkdag uw bestelling kunt afhalen. Uw bestelling zal nooit aan de buren worden afgegeven. Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen.

Verzendkosten Pakketpost:

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,50
Verzendkosten voor Belgie bedragen € 6,50.

Bij bestellingen boven de € 80,- (voor leveringen binnen Nederland en België) worden géén verzendkosten berekend. Met uitzondering vanRembours bestellingen, de verzendkosten hiervoor blijven te allen tijden € 20,-

Verzendkosten Brievenbuspost:

Verzendkosten, bij bestellingen onder de € 10,00, binnen Nederland én België bedragen € 3,95

Verzendkosten onder Rembours:

Bestellingen onder Rembours worden alleen geaccepteerd en verstuurd binnen Nederland en niet naar het buitenland. Wanneer u bij ons "Onder Rembours" besteld, nemen wij hier eerst telefonisch contact met u over op om deze order te bevestigen.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 20,00

Verpakking:

Onze producten worden in een stevige blanco doos verpakt. Aan de buitenkant is niet te zien dat deze wapshop artikelen bevat. Bovendien zal er nooit een verwijzing naar Wapshop.nl opstaan. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die onschadelijk zijn voor het milieu.
Snelle levering, discretie en gemak staan voorop bij Wapshop.nl


Levertijden:

Indien alle artikelen voorradig zijn, heeft de bestelling een levertijd van 1-4 werkdagen. Wij streven ernaar alle producten op voorraad te hebben om een snelle levertijd te kunnen garanderen. In het geval dat een bestelling één of meerdere artikelen omvat die niet voorradig zijn, heeft de bestelling een levertijd van 2-5 werkdagen. Er wordt bezorgd op elke werkdag (maandag t/m zaterdag) via Post NL. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als absolute termijn, in bepaalde gevallen kan hiervan worden afgeweken. Wapshop.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Uiteraard gelden de levertijden vanaf het moment dat uw betaling binnen is (zie ook betalingen